DEV

Bluesun Holiday Village Bonaca All Inclusive***

Iskusi ludilo aktivni obiteljski odmor u Bolu na Braču!
Put Zlatnog rata 48, 21420, Bol
1 / 12
HotelSobeRestoran

Našim članovima osiguravamo ovaj smještaj po najboljim dostupnim cijenama.

Cijene vrijede samo za članove platforme Upoznaj Hrvatsku.

Opis

Posjeti Bol na Braču, mjesto sa pravim mediteranskim šarmom! Sigurno ti je poznata plaža "Zlatni rat" u čijoj blizini se upravo nalazi Bluesun Holiday Village Bonaca - All inclusive!

Odmori na poznatoj plaži Zlatni rat ili u jednom od bazena u kompleksu dok ti se djeca zabavljaju na dječjem igralištu ili u dječjem bazenu. Daleko od buke, u mediteranskom #pomalo stilu, uživaj u paviljonima Bluesun Holiday Village Bonaca*** u Bolu na Braču i samo #chill.

Što uključuje "All-inclusive" usluga?

 • Buffet doručak (07-10h), ručak (12:30-14h) i večera (19-21h)
 • Kasni doručak (10-11h), popodnevni snack (16-17h)
 • Pool bar (10-24h) - bezalkoholna i alkoholna lokalna pića, kava, čaj
 • Korištenje teniskih terena - 1 sat dnevno po sobi i danu
 • Korištenje bicikala - svaki gost dobije 6 sati besplatnog korištenja bicikala 2 puta tjedno
 • Pristup sobi sa spravama za vježbanje
 • Pristup stolnom tenisu

Provedi aktivan odmor biciklirajući kroz vinograde ili jednostavno uživaj u suncu na plaži 😍

Osim rekreacije, imaš dnevnu, večernju i dječju animaciju, a kao šećer na kraju živa glazba probudit će u tebi zvijezdu večeri .💃🏻🕺 Pitaš se što raditi na Braču? Imaš sve od izleta do špilja, vrhunskih restorana te vinarija za predobro opuštanje.

Kako ćeš iskoristiti dan? Nastavi čitati!

Opusti se na plaži! Zlatni rat je plaža jedinstvenog oblika i prirodni je fenomen 😍 jer je okomita na obalnu crtu. Plaža je istkana od sitnog, bijelog šljunka koji je vrlo ugodan za hodanje. To je jednostavno jedna od onih plaža koju moraš posjetiti barem jednom u životu!

Odvaži se na uspon na Vidovu goru i istraži vinograde otoka Brača, a sve to na biciklu! Zaroni u morske dubine ili osjeti vjetar u kosi s rukama na jedru 🌊

Za sve rekreativce, biciklističke rute oko Bola su "must"! Preporučamo ti vožnju biciklom 🚴‍♀️ kroz prostrane, osunčane Stina vinograde ili uspon na najviši vrh svih mediteranskih otoka - Vidovu goru! Bicikle možeš iznajmiti u Bluesun Bike centru kraj hotela Elaphusa i avantura počinje!

Zaroni u morske dubine i otkrij podvodni svijet 🐚 otoka Brača i njegove okolice. Ronjenje je doista jedinstveno iskustvo! 😍 U organizaciji s Big Blue Diving centrom, koji se nalazi uz Bluesun hotel Borak, ronitimožeš na 20 različitih lokacija oko otoka Brača i Hvara, iskusiti atraktivne dnevne i noćne zarone, bez obzira jesi li početnik ili iskusan ronilac.

Zlatni rat pravi je raj za ljubitelje windusurfinga. Vjetar u kosi, ruka na jedru, iskusno vodstvo i vožnja oko najljepše hrvatske plaže.

Bol na Braču - teniski centar Hrvatske 🎾

Ako si ljubitelj tenisa, Bol ima bogatu tenisku tradiciju. Nedaleko od hotela, nalazi se Teniski centar Zlatni rat sa čak 26 zemljanih terena. Nakon meča opusti se u baru kraj teniskih terena, a kao gost Bluesuna možeš angažirati i teniskog trenera!

Uživaj u svježim, domaćim i organski uzgojenim namirnicama na plaži Borak, u istoimenom restoranu. Tamo te čeka romantična večera 😍 uz zalazak sunca iza Zlatnog rata. Opuštanje potraži u Boleru Loungeu, uz osvježavajuće piće u hladu borove šume.

Odaberi jedan od smještaja*:

 • Standard dvokrevetna soba sa balkonom na morskoj strani u depandansi
 • Superior dvokrevetna soba sa balkonom na morskoj strani u depadansi
 • Family soba u depadansi
 • Family Plus soba u depadansi

*Više informacija o sobama i njihovoj opremljenosti te općim uvjetima rezervacije pronađi klikom na "Rezerviraj odmah" kod odabira smještaja

DRUŠTVENE MREŽE

Tvoj inspirativni izvor doživljaja u Hrvatskoj

HotelSobeRestoranMoreŠetnicaPlažaFitnessVježbanjeRonjenje

Za one koji žele savjet više

Isprobali smo, isprobaj i ti!
Preporučuje
 • Prepusti se mirisu mediterana 😊
 • Upoznaj animacijski tim na nivou
 • Pokaži tko je prvi teniski reket 🎾

Našim članovima osiguravamo ovaj smještaj po najboljim dostupnim cijenama.

Cijene vrijede samo za članove platforme Upoznaj Hrvatsku.