DEV

Kuća za odmor Mia

Kuća za odmor u srcu Like idealna za obitelj
Mušaluk 1/5, 53000, Gospić
1 / 12
Kuće za odmorPlanineTeambuilding

Opis

Svakodnevno si pod stresom i trebaš pravi mali raj za odmor od užurbanog načina života?

Imamo recept za tebe! Topla dobrodošlica, svjež zrak, mir, tišina i netaknuta lička priroda su sve što trebaš! U bajkovitom selu Mušaluk, samo pet kilometara od Gospića nalazi se raj na zemlji! Selo se krije u hladu ispod brda, a ispred njega nalazi se široko i zeleno Ličko polje koje se prostire sve do Velebita. Zamisli kakav je tek pogled!! 😍

Kuća Mia tvoj je novi dom, čak dvije stotine metara kvadrata čiste uživancije za tebe i tvoju obitelj. U prizemlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja i blagavaonica. Gornji kat ima sve to, ali i wellness dio gdje se možeš opustiti u sauni i jacuzziju. 💆 Kada poželiš uživati u prirodi na otvorenom, možeš se opustiti i podružiti sa svojima na velikoj terasi ili osvježiti u vanjskom bazenu.

Za totalno opuštanje sportom, pokraj kuće nalazi se igralište za djecu s drvenom kućicom o kojoj sanjaju, kuglana za vesela frendovska natjecanja, teren za košarku i stolni tenis. 🏓 Kako bi još bolje upoznali Liku, tvoja ekipa i ti imate dva bicikla i gumeni čamac za četiri osobe s veslima. Ma čak i da ne idete nigdje zabave vam neće faliti!!

Kapacitet kuće je osam osoba, a tvojih članova obitelji može doći još - ako šetaju na četiri noge i imaju rep. Ali, moramo ti reći da pošalješ upit ako planiraš povesti svog kućnog ljubimca.

Dolaziš li autom, vidit ćeš da se kuća nalazi nedaleko od autoceste i da ćeš moći putovati po Lici brzinom svjetlosti. Do Karlobaga imaš 40 kilometara kao i do Plitvičkih jezera. U blizini ti je i NP Sjeverni Velebit s krasnom stazom Štirovača, Gacka dolina s prekrasnim izvorima rijeke Gacke, utočište za medvjede Kuterevo, svetište Majci Božjoj od Krasna i Pećinski park Grabovača. Ako ti je dosta auta, samo ga ostavi na privatnom parkingu, uzmi bicikl, skije, sanjke ili planinari po uzbrdicama i otkrij Liku. Moraš iskusiti adrenalin paintballa ili posjetiti adrenalinski park - gdje drugo nego u Lici!! 🎉🎉

Kuće za odmorPlanineTeambuildingŠetanje