DEV

Quad safari Zagorje adventure

Doživi quad safari u Zagorju
Grdenci 59a, 49210, Zabok
1 / 8
TeambuildingQuad

Opis

Tražiš nešto neobično, a nezaboravno?

One koji su probali vožnju quadom nije potrebno dodatno uvjeravati kako se radi o super iskustvu. Ali, čak ako si i probao voziti quad vjerojatno nisi imao iskustvo vožnje quada po zagorskim bregima. Tražiš li potpuno novo iskustvo ili želiš posjetiti Gupčev kraj na malo drukčiji način svakako ti predlažemo quad safari na samo 45 minuta od Zagreba.

Sloboda koju ti pruža pogon na sva četiri kotača neusporediva je s bilo kojim prijevoznim sredstvom- ne mislimo na spori vlak. Jako je važno naglasiti da su safari izleti pogodni za sve generacije. 👨‍👩‍👧‍👦 Prethodno iskustvo vožnje quad vozila nije potrebno, ali za upravljanje quadom trebaš položiti vozački. Safari je organiziran uz pratnju vodiča i kombinaciju off-road vožnje na različitim podlogama s obilaskom zanimljivih lokacija Hrvatskog zagorja. Solo ili u paru? Može oboje! Na zagorskom safariju imaš opcije samostalne vožnje (jedna osoba po vozilu) i kombinirane vožnje (dvije osobe po vozilu)

Safari tura traje 3 sata, a već po samom početku - okupljanju ispred zagorske klijeti, možeš pretpostaviti da će se i nastaviti u zabavnom tonu. 🥳 Nakon što te vodiči kratko upoznaju s osnovama vožnje quad vozila krećeš u smjeru Bedekovčanskih jezera. Iako su nastala u prvoj polovici 20. stoljeća za potrebe ciglarske industrije, spadaju tipu šaranskih jezera u kojima ima šarana, amura, smuđa, štuka i somova. Tu ćeš imati dovoljno vremena za uživanje u prirodi i posjet Ribičkom domu sagrađenom uz jezero. U prostoru doma vidjeti ćeš fotografije i preparirane glave ulovljenih velikih riba. Jedan od izložaka svakako spada u kategoriju "vjerovali ili ne" jer se radi o somu od preko 100 kilograma. 😳

Na ovakvim lokacija se najbolje jede, to je već svima poznato, a kada je taj obrok u prirodi na robinzonski način uz obrok dobiješ i fantastični doživljaj za prepričavanje. Degustirat ćeš najbolje kobase, čvarke, sir i druge delicije od lokalnih OPG-ova. 😋 Kao pravi avanturist budeš si sam spekao kobasicu na štapu prije nastavka vožnje. Nastavak vožnje vodi kroz neke od najznačajnijih lokacija vezanih za Seljačku bunu i Matiju Gupca. Prolaziš pokraj dvorca Oršić gdje se nalazi poznati spomenik Matiji Gupcu kipara Antuna Augustinčića. U Muzeju seljačkih buna možeš saznati sve o povijesnim činjenicama, a posjetiti ćeš i klet Pod lipom, poznatu Gupčevu lipu pod kojom je navodno započela Seljačka buna te Gupčevu hižu. Kada saznaš sve o Matiji Gupcu vraćaš se natrag prema polazištu.

TeambuildingQuad

Za one koji žele savjet više

Isprobali smo, isprobaj i ti!
Preporučuje
  • Nauči sve o Seljačkoj buni vozeći se quadovima
  • Izvrsna ideja za edukativnu avanturu s djecom
  • Probaj najbolje zagorske kobase, čvarci i sir