DEV

Vinarija Brzica

Posjeti poznatu vinariju erdutskog vinogorja
Erdut, 31206, Erdut
1 / 6
KušaonicaKušanje vina

Opis

Upoznaj obiteljsku vinariju s pogledom od milijun dolara!

Obitelj Brzica rado će te ugostiti u vinariji s najljepšim pogledom na Kopački rit, Bačku i Dunav. Toliko je slikovito i inspirirajuće, da su česti gosti poznate i ugledne osobe. 🤩 Više od desetak godina, vinarija Brzica osvježava istančana nepca i krijepi ugodnom atmosferom.

Nešto malo manje od četiri hektara površine, koliko je velik vinograd, okruženo je bogatim Dunavom na nadmorskoj visini od 150 metara. Zbog takvog terroira osunčanog 240 dana u godini, vino je visokog udjela prirodnog šećera i bogatog okusa. Iako je ovo područje poznato po bijelim vinima, prvenstveno graševini, u ovoj se vinariji proizvodi većinom crno vino - vranac, cabernet sauvignon i merlot. 🍷

Preferiraš li crno ili bijelo vino, u ovoj vinariji ne možeš pogriješiti. Nagrade na mnogobrojnim natjecanjima i pohvale uglednih enologa rezultat su vrijednih ruku cijele obitelji.

Gosti se redovno vraćaju, a razloga je jaaako puno. Dođi autom ili na svoja dva kotača i otkrij čaroban okus i neodoljivi pogled vinarije Brzica.

KušaonicaKušanje vina