DEV

Bluesun Hotel Kaj

Odmori u mjestu gdje sve postoji samo zbog tebe
Zagrebačka bb , 49246, Marija Bistrica
1 / 12
ObilazakZnamenitostiSvetište

Opis

Tražiš “fenomenalan hotel u malom mjestu, a da nije na moru”?

Zadovoljni gost Mladen pronašao je upravo to! U beskrajnim krajolicima našeg Zagorja i to u srcu Marije Bistrice, otkrij mjesto gdje, kako bi rekli gosti hotela, “bajka postaje stvarnost”. Totalno se prepusti miru, tišini i usluzi simpatičnog osoblja. Napravi bar mali predah, skloni se od obveza, popij finu kavu u ugodnom ambijentu uz pogled na crkvu najpoznatijeg hrvatskog svetišta. U Mariji Bistrici, opusti se i uživaj u Bluesun hotelu Kaj. U restoranu hotela moraš probati što su pripremili majstori obučeni u pariškoj kulinarskoj akademiji Ritz Escoffier Ecole. 🤩 Tvoj jelovnik uključuje prirodno uzgojene proizvode, a vinska karta više od 200 hrvatskih i svjetskih vina. Kakav bi to bio posjet Zagorju bez malo degustacije? Baš pravu zagorsku kuhinju s profesionalnim i inovativnim touchom probaj u restoranu Academia. Osjeti ljubav Zagorja kroz želudac i prepusti se bogatim okusima i samo uživaj! 😊 Ako te više privlači miris roštilja i romantični zimski vrt, skokni do restorana Bistricze.

Pravo pravcato opuštanje osjeti u prostranom spa i wellness centru. Iskusi relaksirajući hamam i stručnu masažu, uživaj u jacuzziju, sauni i spa centru u kojem ćeš napuniti baterije i riješiti se stresa. Dođi s ekipom, počastite se druženjem u wellness oazi i osjetite hedonizam u hidromasažnom bazenu, whirlpoolu, relax zoni, bio i parnoj sauni. Di ćeš bolje od druženja s ekipom i malo drukčijeg apsolutnog odmora? 💆🏼‍♂️💆🏻

U hotelu Kaj imaš privatnost jer je osoblje nenametljivo, ali uvijek tu za tebe. U junior suiteu, single, standard, superior i deluxe sobama osjeti ugođaj zagorskih brega uz predivan pogled uz kojega ti ne treba TV. Iako vjerojatno ni nećeš pomisliti upaliti televizor koliko ćeš ispuniti dan, za vrijeme kišnih dana ga možeš upaliti u svojoj sobi ili suiteu, rashladiti se uz klimu, nazdraviti pićem iz mini bara i shareaj do mile volje!

Znaš li da je Bluesun hotel Kaj prvi certificirani bike hotel u Zagorju? Što to znači? To znači da se možeš informirati o stazama i područjima za biciklističke izlete na infopunktu, možeš iznajmiti bicikl i biti dio organizirane ture pod vodstvom STTUBE specijaliziranih bike voditelja. 💪🏻 Hotel se svakodnevno brine o pranju tvoje sportske odjeće, o tome da imaš što za okrijepiti se na izletu, a sve što te zanima o biciklističkom svijetu pitaj stručnjaka! Jer, Zagorje ima toliko biciklističkih staza o kojima možeš još više saznati na našoj stranici Upoznaj ovaj kraj na dva kotača, posjeti npr. Gupčevu lipu, crkve, muzeje..ii spoji sve najbolje od Zagorja!

ObilazakZnamenitostiSvetišteCrkvaHotelSobeRestoranKozmetika TeambuildingBicikliranjeŠetanje

Za one koji žele savjet više

Isprobali smo, isprobaj i ti!
Preporučuje
  • Posjeti svetište Majke Božje Bistričke
  • Uputi se na izlet po zagorskim bregima
  • Organiziraj druženje, teambuilding ili romantičan vikend uz opuštajuće tretmane