DEV

Magenta 1 Vukovar Waterbus

Upoznaj Vukovar šetnjom po Dunavu uz filmove i filozofiju
Parobrodarska bb, 32000, Vukovar
1 / 12
ObilazakUrbano istraživanje

Opis

Želiš se voziti glavnom europskom ulicom i upoznati hrvatski barokni grad? Dunav s razlogom ima ovu titulu, a mi ne bi bili mi da ti ne predstavimo najbolje što on nudi i to u Hrvatskoj!

U mnogo toga najbolji, u dosta toga prvi, a u svemu apsolutno jedinstveni - ekipa iz Magenta 1 Vukovar Waterbusa pokazat će ti Vukovar- tamo gdje Dunav ljubi nebo 🤩

Ovo je jedini elektro/solarni turistički panoramski riječni brod koji ti pruža jedinstven doživljaj! Bilo ljeto, bila zima, "šetnja" Dunavom je moguća i vukovarski brod plovi 365 dana u godini. Kada kažemo "jedini", to doslovno i mislimo- na cijelom toku Dunava, na svih njegovih 2.860 km ne plovi niti jedan drugi takav brod kao što je u hrvatskom Srijemu.

Osim što je eco-friendly, ovaj rječni brod je, kako bi Hrvati rekli, "made in Croatia" i to "made in Zagreb"! 'Ko bi reko?! Samo kad ga pogledaš vidiš da je jedinstven i po svom dizajnu kao jednopalubno plovilo, skroz ostakljeno što za tebe znači- najbolji pogled na Grad i sve ono poznato po čemu ćeš pamtiti Vukovar. Dvorac Eltz, Crkvu, Vodotoranj, tvornicu Borovo, luku Vukovar... možeš gledati u salonu sa 60 sjedala iz kojega te brod ne ograničava da se nahraniš predivnim pogledom u svim smjerovima..a ni nećeš ostat praznog želudca 😉

Ne samo da se imaš priliku voziti ovim specifičnim plovilom, nego možeš uživati u mnogim sadržajima koje je osmislila ekipa s hrpom nagrada za najbolje turističke vodiče, inovacije, ambasadore alternativnih goriva.

Donosimo ti opcije za sve dane u tjednu među kojima ćeš sigurno pronaći neku za sebe:

  • Svaki četvrtak je filozofski četvrtak - filozofija bez filozofiranja, uvijek aktualna tematika i zanimljive rasprave na, sad ti je već jasno, posebnoj lokaciji.

  • Redovne plovidbe- Šetnja Dunavom voze svaki petak, subotu i nedjelju. Obiđi Vukovar dok degustiraš vina ili eko sokove i jedeš čokoladne slastice uz taktove klasika “Na lijepom plavom Dunavu”. Ako ti je oduvijek bila želja poslati poruku u boci, sada možeš! Napiši je i ubaci je u Dunav i budi dio novog sredstva komunikacije. 💬

  • Nismo slučajno spomenuli da u vožnji možeš uživati svaki dan u tjednu, Nazovi i zaplovi sistem je moguć i stvarno funcionira..svaki dan.

Više si sam svoj majstor? Na brodu možeš organizirati sve što ti padne na pamet! Uz redovne plovidbe možeš organizirati i proslave uz izvrsnu Kapetanovu gozbu, vjenčanja i konferencije. Povedi svoje kućne ljubimce, naravno da su dobrodošli i naravno da će i oni veselo mahati repom diveći se ovom povijesnom gradu. 🐩

Još je puno ideja koje se razvijaju u ovoj kreativnoj tvornici tako da te čeka još puno iznenađenja. Na tebi je samo da pogledaš raspored, odabereš nešto za sebe i prepustiš se najboljim vodičima na Dunavu.

UPOZNAJ VUKOVAR

DRUŠTVENE MREŽE

Tvoj inspirativni izvor doživljaja u Hrvatskoj

ObilazakUrbano istraživanje

Za one koji žele savjet više

Isprobali smo, isprobaj i ti!
Preporučuje
  • Degustiraj lokalna vina i pjenušce
  • Gledaj najbolje svjetske filmove dok ploviš Dunavom 🍿
  • Povedi cijelu obitelj, djeca, kućni ljubimci, ma svi su dobrodošli i sigurno će uživati