DEV

Planinarski dom Skrad

Otkij pet-friendly mjesto za zabavu i druĆŸenje đŸ¶đŸŽ‰
Ć ubetov most 2, 51311, Skrad
1 / 10
SobePlaninarski domRijeke

Opis

IdeĆĄ na road trip po Hrvatskoj, istraĆŸujeĆĄ Gorski kotar ili traĆŸiĆĄ prostor za zabavu i druĆŸenje s ekipom?

Uzmi pauzu od putovanja i obveza, povedi ljubimca, zastani u Skradu i otkrij ĆĄto sve nudi ovaj neotkriveni dio Hrvatske. U Planinarskom domu Skrad uĆŸivaj u rustikalnom ambijentu i opuĆĄtenoj atmosferi. Ako organiziraĆĄ momačke, djevojačke ili druge zabave i druĆŸenja, unajmi prostor za grupu do 30 ljudi, roĆĄtiljaj na natkrivenoj terasi ljeti, a zimi kuhaj na toplome u zajedničkoj kuhinji, a moĆŸeĆĄ pitati vesele vlasnike da ti organiziraju catering. đŸ’ƒđŸ» Ako ti se posreći da bude lijepo vrijeme, uĆŸivaj u mirisu prirode i pogledu koji puca sve do Alpi. S ekipom se uvijek ide autom, parkiraj ga na besplatnom privatnom parkingu i pusti “mozak na paĆĄu”. 😎

U svim spavaonicama chillaj uz top pogled, Wi-Fi i TV, a u nekima čak na terasi ili balkonu i u prostoru za sjedenje i opuơtanje. Kupaonica je zajednička, a u domu će te čekati besplatan kozmetički pribor i suơilo za kosu. Biraj krevet u spavaonici za 6 ili 10 osoba, spakiraj stvari i kreni na avanturu s frendovima!

Skrad je savrĆĄen za sport i opuĆĄtanje u jednom! Od kuglanja, pedaliranja, planinarenja, pikada do pecanja i voĆŸnje kanuom - imaĆĄ aktivnosti za provesti mjesec dana u Skradu. 😅 Ne moraĆĄ troĆĄiti vrijeme samo na sport! Posjeti NP Risnjak, Ravnu Goru, Brod na Kupi, Delnice, Vrbovsko i druge skrivene kutke Gorske Hrvatske. Ugrij se kuhanim vinom i plesom uz glazbu na Goranskim zimskim večerima, a ljeti se rashladi u osvjeĆŸavajućoj Kupi.

Ć ubetov most 2, 51311, Skrad
SobePlaninarski domRijekePlanineTeambuildingBicikliranjeĆ etanjeRibolov